låt oss presentera HackCube!

                                                                   

HackCube är ett helt nytt koncept för mindre företag som både vill förebygga attacker och genomföra säkerhetstester som uppfyller de absolut högsta kraven - oavsett om din verksamhet finns i Stockholm eller Gibraltar. HackCube samlar in information om attacker som riktas mot din verksamhet och öppnar upp fjärråtkomst för våra specialister att både utföra olika former av test och analysera information kring de attacker som riktas mot verksamhet. Enheten ersätter inte befintliga brandväggar eller antivirus och ska ses som ett komplettering till det befintliga skyddet.


Information and cyber security casestudy

 

Upptäcker sårbarheter

Enheten är förkonfiguerad med de senaste verktygen baserade på öppen källkod för att genomföra alla typer av penetrationstester. Nätverk, WiFi, webbaserade attacker - valet är ditt!

Information and cyber security casestudy

 

Förhindrar attacker

Kontinuerlig övervakning och inhämtning av underrättelseinformation bidrar till en stor andel attacker kan stoppas genom identifiering av unika hotbilder som påverkar just din verksamhet.

Information and cyber security casestudy

 

Virtuell CISO

Varför anställa en IT-säkerhetsspecialist när du kan få tillgång till samma experthjälp för en bråkdel av priset? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade utifrån ditt behov.

Information and cyber security casestudy

 

Öppen Källkod

HackCube kombinerar öppen källkod och öppen hårdvara i en unik lösning som baseras på den senaste versionen av Debian, rätt verktyg och en ARM Quadcore processor på över 1.2 Ghz!

                                                                                                                                                                                                                         
paperplane Order Now!